top of page
Butikk FAQ

Hvordan er klærne?
Klærne er testet av flere voksne og barn, blant annet autister og personer med adhd. Personlig er det nesten alt jeg går i. Det er derfor viktig for meg at de er myke, tåler mange vask og ikke har irriterende lapper eller s∅mmer❤

Hvordan er klærne i st∅rrelsen?

Alle kropper er forskjellige, klærne er unisex, og er designet for å passe de fleste kropper. Det anbefales derfor å bruke st∅rrelsestabellene og måle.
Barnest∅rrelsene kan ha litt lange snorer (som kan klippes).
Slim t-skjorte er en smalere damemodell. For en l∅sere fit, anbefales det å gå en st∅rrelse opp. Du finner alle st∅rrelsestabellene HER.

Sp∅r gjerne, om du har sp∅rsmål.

Hvem designer klærne og trykksakene?

Jeg skal ikke skryte på meg å ha designet alle motivene man finner på klær, kopper eller handlenett. Noe av det som selges er kj∅pt fra andre flinke designere. Jeg velger å handle fra artister som er på autismespekteret eller har adhd <3

Man finner likevel originale design som "Hvorfor være som alle andre", "Nevrosolsikke" mm. som er illustrert og designet av meg.

ALLE design på hjelpemidler (bortsett fra noen få som f∅lelser og barna på "jeg f∅ler meg-brettet") er originale illustrasjoner tegnet av meg.

Hvem lager produktene?

Produktene trykkes/lages for hånd av Mari Knudsen.
Dette er også grunnen til at vi har noe lenger behandlingstid på produktene våre. Hvert produkt lages/trykkes for hånd, etterhvert som bestillinger kommer inn. Jeg har dessverre ikke mulighet til å ha et ferdig varelager å pakke ordre fra. Smykkene lages av Kissi Bead Design på bestilling.

Hva er behandlingstid på min ordre?

Produktene har ulik behandlingstid. Behandlingstidene kan endres avhengig av arbeidsmengde i nettbutikken, ferier og/eller personlige årsaker.

Nettbutikken drives av en person som gj∅r alt fra A-Å.
Du finner oppdaterte behandlingstider på disse sidene.

Hvilke betalingsmåter er tilgjengelige?
Jeg tilbyr Stripe for de som ∅nsker å betale med kort, PayPal for de som ∅nsker en kjent betalingsleverand∅r og Vipps som offlinebetaling - for de som er mest komfortable med det.

Hvordan fungerer offline betaling?

Jeg tilbyr offlinebetaling via Vipps. Dette kan velges i kassen.
Du vil motta et vippskrav fra Mari Knudsen i Vipps-appen.
Dette skjer manuelt, så det kan ta litt tid. Vippskrav sendes vanligvis ikke ut i helgene. NB! Jeg produserer/pakker ikke varen(e), f∅r betaling er godkjent.

Kan jeg hente bestillingen min?

Nei, dessverre. Jeg har ikke bes∅ksadresse.

Sender dere til andre land enn Norge?

Nei, dessverre sender jeg kun til adresser i Norge per nå.
Unntak kan gj∅res, om jeg blir kontaktet i forkant.

Hvordan bytter, returnerer eller reklamerer jeg på et produkt?

Les bytte og returbetingelser her.​

Kontakt meg her.

Er det noe du ikke lager?

Jeg designer IKKE produkter som latterliggj∅r eller på andre måter krenker/st∅ter andres legning, diagnose, hudfarge og/eller kj∅nn. Vi forbeholder oss retten til å kansellere og refundere ordre, om ∅nsket design er av slik karakter.

Andre sprsmål?
Ta gjerne kontakt med meg her.

bottom of page