top of page
BEHANDLINGSTIDER & litt info om drift

Endringer fra og med 14. mai 2024:

Nettbutikken er åpen 24 timer i d∅gnet, jeg som enkeltindivid har dessverre ikke samme kapasitet.

 

Klær, handlenett og kopper bestilles fra leverand∅r tre ganger i måneden fremover: den 10. 20. og 30. hver måned. Det vil skape mer rom for meg til å få ut bestillinger i mitt tempo.

Bestiller du en t-skjorte den 8. i en måned, vil den ikke bestilles f∅r den 10. Det kommer så frakt fra leverand∅r, en trykkedag her, og frakt til deg i tillegg.

Det som lages av meg: hjelpemidler, kalendere, klistremerker mm. kan jeg ikke sette en behandlingstid på per nå. De lages på bestilling etter lageret jeg har inne er solgt ut.

Det å være i mammapermisjon med en baby som sov 18-20 timer i d∅gnet gjorde det enkelt å holde butikken åpen. Nå når babyen er blitt fire måneder, f∅les det ut som om jeg ikke har nok timer i d∅gnet. Butikken holdes åpen fordi det er ett ∅nske fra kundene. Jeg har vurdert flere ganger å stenge ned midlertidig, men blir minnet på hvor viktig den er for folk. Jeg har i en periode nå jobbet på natten, for å klare og leve opp til behandlingstidene. Og det er ikke holdbart.

Derfor legger vi listen lavt fremover. Alt i butikken håndlages av meg, og med begrenset kapasitet så kan jeg ikke lenger si noe om behandlingstid. Håper det er forståelig!

Er det en hasteordre, bursdaggave etc. send meg en mail på mariknudz@gmail.com, så kan jeg svare på forventet leveringstid.

bottom of page