top of page
sfdsfgg.jpg
selvportrett.png

Hva kan jeg hjelpe med?

Helt ærlig så er det vanskelig å kortfatte alt jeg kan hjelpe med.
Det er det jeg sliter aller mest med å få frem til folk.
 At jeg lager ikke bare tingene i min egen butikk, jeg kan også hjelpe andre med sin bedrift.

Jeg har designet logoer for bedrifter, tegnet materiell som andre selger, bygget nettsider, trykket klær, kopper og annen profilering, laget etiketter i alle mulige former og illustrert en fargeleggingsbok.
Jeg kan også bistå med ting som regnskap og coaching/opplæring i ulik programvare.

Det letteste er å sende meg en mail: "kan du lage xyz"?

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Untitled_Artwork 3.JPG

Min karriere

Som person har jeg alltid vært over gjennomsnittet kreativ. Det er derfor vanskelig å fastsette når min designkarriere egentlig startet. Med en Pippi holdning til det meste; "det har jeg ikke prøvd før, så det får jeg sikkert til", så har jeg lært utrolig mange ting. Og skaffet meg en del maskiner og materialer for å teste idéene. For meg er det lettere å se på det slik:
 

2013

Jeg jobbet fullt som kundeservicemedarbeider og lagde ting på fritiden. Gaver til familie, scrapbooking og fotovegger. Drodlet mye på idéer til en butikk der jeg solgte egne design på klær, kopper etc. Det skal sies at jeg da hentet inspirasjon fra tv-serier som Jersey Shore... Glad den butikken ikke ble noe mer av.


2014

Jeg ble mamma for første gang og kjedet meg i mammapermisjon. Derfor begynte jeg å lage kalendere, samt hjelpemidler for familier (typ middagsplanleggere osv.). Jeg begynte så å lage hjelpemidler til sønnen min. Bildebøker blant annet. Jeg designet også nettsider for noen bedrifter som jeg kom i kontakt med gjennom Finn småjobber.

2015-2017

Startet å jobbe igjen etter permisjon. Tror jeg startet og avsluttet sikkert 50 ulike bedriftsidéer i denne perioden.
Fra håndarbeid til logodesign. I 2017 ble sønnen min innlagt på sykehus og jeg mistet jobben. Jeg ble deprimert og utviklet angst. Men det å kunne sitte ved macen og designe, var det som holdt meg gående.

2018

Jeg prøvde alle mulige ting føler jeg, og forsøkte å finne min nisje. Jeg lagde logoer, etiketter osv. Så leide jeg meg mitt første kontor, som jeg måtte gi opp ett par måneder senere. Det var et vanvittig nederlag.

2019

Jeg kjøpte meg mitt første tegnebrett til Mac og lærte meg å tegne i Photoshop. Det ga meg virkelig mersmak og jeg kjøpte meg en iPad og apple pencil. Da var det gjort.

2020

Jeg 

2021

Jeg 

2022

Jeg 

2023

Jeg 

2024

Jeg 

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page